Mina tjänster á la carte

Behöver ni hjälp med en viss del av er marknadsföring i och vidare från sociala medier? Här är min á la carte-meny av tjänster.

Vet du inte vad du ska välja eller behöver ni mer grundlig hjälp inom fler områden. Då kanske min modell för skräddarsydda helhetslösningar passar bättre.

Strategi – Hitta vinnande vägen

Få hjälp att sätta er strategi. Perfekt för företag som vill ha hjälp att sätta strukturen och riktningen, men sköta genomförandet själva.

Analys & optimering – Lär och förbättra med data

Var står ni idag? Hur gick senaste kampanjen? Vad kan man dra för lärdomar av tidigare aktiviteter och hur kan de förbättras om de fortfarande pågår? Jag hjälper er tyda och förstå era data rätt.

Annonsering – Nå ut till er målgrupp

Vill ni nå ut på Facebook eller Instagram till fler? Låt oss se över era annonseringsmöjligheter.

Innehåll – som fångar era kunder

Behöver ni fylla vägen mellan likes och klirr i kassan med innehåll som för kunderna framåt i processen? Jag kan både hjälpa er identifiera vilken typ av innehåll ni behöver och var i processen ni ska erbjuda det. Samt givetvis producera innehållet.

Coachning & Rådgivning

Ska ni precis starta upp en mer seriös närvaro i sociala medier? Eller är ni igång och vill veta vilka era nästa steg borde vara? Jag erbjuder rådgivning över Skype och vägleder gärna var du än befinner dig.

Utbildning – för grupper

Vill ni ha en inspirerande timme om sociala medier? Jag har bland annat föreläst på IHM, marknadsstrategidagen och i andra sammanhang. En bakgrund som improvisatör hjälper till att göra föreläsningen minnesvärd för er.

Börja med en lägeskoll

Var står ni idag och vilka steg bör ni ta härnäst? Kontakta mig för en lägeskoll av ert nuvarande läge.

Ja tack! Vi vill få koll på läget.

Fyll i formuläret för en gratisanalys eller för att komma igång på allvar med era datadrivna förbättringar.