För mig är ni nummer 2


I digitala kanaler är era konkurrenter bara ett par klick bort, i sociala medier bara ett tumsvep. Engagerar ni inte försvinner ni förr eller senare (oftast det förstnämnda) helt ur flödena hos de ni vill nå.

Därför är mitt löfte att alltid sätta er som nummer två, så ni kan nå era mål i sociala medier. Det är trots allt därför ni anlitar mig.

Personligt och erfaret

Med över tio års erfarenhet och stor bredd kan jag hjälpa er med allt från mer och bättre innehåll till struktur, planering och bättre arbetssätt. Byråkvalitet till frilanspris, helt enkelt. Behövs det tar jag in duktiga kontakter.

Hjälpen alltid nära

Små och medelstora företag uppskattar ofta min bredd extra mycket, eftersom behoven ofta varierar från dag till dag. Med mig får ni en go to guy för det mesta ni kan tänkas behöva var ni än befinner er i processen.

Före

Se till att prata med rätt personer vid rätt tillfällen på rätt ställen. Jag hjälper er att kartlägga era målgrupper och planera ert innehåll.

Under

Fyll era kanaler med texter och rörligt innehåll. Jag hjälper er även gärna med publicering och annonsering.

Efter

Vad funkar och vad funkar inte? Få större insikter genom innehållsanalyser och bättre effekt genom databaserade optimeringar.

Sociala medier för en bättre värld

Samhälls- och kulturfrågor ligger mig extra varmt om hjärtat, vilket lett till att jag har arbetat med företag och organisationer som Cancerfonden, Utbildningsradion, NGO-företagen GodEl och GodDryck samt TalangAkademin. Vill er verksamhet också bidra till en bättre värld så älskar jag er redan lite extra!

Alltid på köpet

Datadrivet

Givetvis arbetar jag utifrån era målgruppers digitala fotspår för att ni ska uppnå era mål.

kreativitet

Kreativt

Data visar vad som har hänt. För lösningarna framåt adderar jag lager kreativitet.

Målinriktat

Jag arbetar självklart hela tiden med fokus på era mål.

Kom igång

Skicka ett mejl för att få veta mer, givetvis utan att binda upp dig för något.