Boosta affärerna med annonsering i sociala medier

De flesta spenderar timmar varje dag i olika sociala medier. Det gör dem till billiga och effektiva kanaler att annonsera i, där du kan rikta dina annonser mycket träffsäkert mot dina målgrupper.

Till skillnad från många andra hjälper jag er inte bara att nå rätt personer och driva trafik till hemsidan. Jag ser till hela flödet, från sociala medier ända fram till er kassa.

Min specialitet är annonsering på Facebook och Instagram, men jag kan även hjälpa er att annonsera via Google och Youtube.

”När vi först började annonsera gav That Social Media Guy oss en riktning och verktyg för att lyckas.” – Peter Roland, vd GodDryck

Ja tack! Jag vill boka in ett möte.Jag kontaktar dig inom kort för att boka en tid som passar dig.

Strategi

Det är mycket att tänka på när ni annonserar. Vilka ska ni prata med? Hur ska ni nå dem? Budgetstrategi? Och mycket mer. Men frukta inte, hjälpen finns här!

Innehåll

En bakgrund som kreatör och copywriter kommer väl till pass för att utforma ert budskap i annonser och övrig säljtratt.

Optimering

Att hela tiden följa upp resultaten och optimera utifrån dem är ett måste för att lyckas med sin annonsering. Jag älskar datadriven utveckling för att hitta de rätta vägarna fram till målet.

Facebook

Facebook är idag kanske världens bästa annonsplattform. Inte bara för att de har 1,5 miljarder användare, utan främst för att du kan nå din målgrupp med väldigt hög precision. Det kräver erfarenhet, men det har jag många år av.

Google AdWords

På Facebook når du dem som är intresserade av det du säljer innan de själva aktivt själva söker efter dina produkter (och ofta innan de ens vet att de är intresserade). På Google når du dem som vet att de är intresserade av det du säljer, exakt när de letar efter det. Därför kompletterar annonsering på Facebook och Google Adwords varandra väldigt bra.

Instagram

Instagram är en utmärkt annonseringskanal, inte minst för den som vill bygga företagets varumärke. Vill du köra samma annonser på Instagram som på Facebook bjuder jag på Instagramannonseringen.

Youtube

Använder du film i din marknadsföring bör du självklart överväga världens största videoplattform. Här kan du träffsäkert nå dina målgrupper med dina rörliga alster.

Priser

Jag erbjuder allt från startpaket till marknadens mest avancerade lösningar. Behoven varierar kraftigt från företag till företag, så för att kunna erbjuda lägsta pris utifrån era förutsättningar lämnar jag alltid prisförslag via offert.

Nöjd kund-garanti

Tack vare många års erfarenhet från annonsering för kända internationella och nationella varumärken vågar jag garantera att du blir nöjd.

Ja tack! Jag vill boka in ett möte.Jag kontaktar dig inom kort för att boka en tid som passar dig.